Profil

Baran Beklædning Flakkebjerg Hovedgade 2 B Flakkebjerg 4200 Slagelse CVR: 26199891 baran@mail.dk Tel: 58186512

Profiltøj

Klik på logoerne for mere information

ID® er en af Europas førende producenter af profil-, firma- og reklamebeklædning og vi sælger vores produkter igennem et professionelt netværk af forhandlere. Vi er navnet bag nogle af markedets førende brands som T-TIME, PRO wear, GAME og YES, og står for kvalitet, når det kommer til levering af t-shirts, poloshirts, sweatshirts, cardigans, fleece og overtøj. Er der brug for tasker, håndklæder, handsker, og andet tilbehør, så har vi et bredt udvalg,

 

JBS Textile Group A/S er Danmarks største og førende producent af undertøj. Vi er en familieejet og -drevet virksomhed, som fastholder vores førerposition ved at fokusere på fire kerneværdier: komfort, kvalitet, innovation og individualitet.

Textil Basen og Camus A/S er to markante aktører på det skandinaviske marked for profilbeklædning, arbejdstøj og gaveartikler.

Firmaet blev grundlagt i 1973 under navnet Danofo som produktionsvirksomhed med speciale i tekstiltryk, og er i dag en af de førende virksomheder i Danmark indenfor tekstil- og transfertryk. Virksomheden har siden 2005 været en del af den globale og børsnoterede koncern NEW WAVE GROUP, som er en af verdens førende indenfor profilbeklædning. I dette varemærke finder du et bredt spekter af tekstiler, som tilfredsstiller de fleste behov. Varemærket kombinerer det funktionelle og klassiske med et smart design som er tilpasset både damer og herrer. Kollektionen indeholder T-shirts, polo'er, skjorter, jakker, caps osv. Kort sagt dækker Clique alle behov indenfor profilbeklædning.

Clipper Corporate er Clipper A/S's afdeling for profil- og funktionsbeklædning til både damer og herrer. Clipper A/S er kendt for sit gode håndværk og har siden etableringen i 1955 udviklet strikvarer til brug i mange forskellige brancher over hele Europa. Virksomheden har hovedkontor i Herning og har egen fabrik i Letland. Klik på logoet for at se lækkert strik. Se mere her.

Desuden polo her og Kümmel skjorter her.

Skjorter – butterfly – selvbinder butterfly - bælter – tørklæder – pynteklude – veste – kravats - slipsenåle – manchetknapper – og en bred kollektion af skjorter under det klassiske danske brand Angli, grundlagt i 1939.

Connexion Tie er også private label producent, hvor de producerer den kollektion og det design, der matcher din virksomhed. Desuden er de leverandør af herre accessories og skjorter som profiltøj – uniformer, firmatøj og andet.

Se det nye tørklædekatalog her.

Design selv dit firmatøj.

NO.1 ROCK BAND IN EUROPE

 

Check out our newest music album.

You can easily purchase our music albums or gifts for your friends via iTunes or Google Play.

 

Copyright @ All Rights Reserved