Arbejdstøj

Arbejdstøj

Vi er kendt for høj service med hurtig og korrekt levering af arbejdstøj med eller uden tryk. Når vejret ændrer sig, skal tøjet også ændre sig, og så kan det ikke nytte med f.eks. 6 ugers leveringstid. Med forbehold for restordre hos leverandøren samt mængde, så kan du oftest forvente levering indenfor 4 til 7 hverdage. Har vi dit logotryk liggende, så kan du opleve levering fra dag til dag.


  • Vi er behjælpelige med udarbejdelse af logotryk.  Vi kan også lave dit nuværende tryk, hvis du har det på en PDF-fil samt kender pantonefarverne. Vi kan også brodere dit logo.
  • Vi laver et individuelt tilbud ud fra dine ønsker og behov. Der udarbejdes i den forbindelse et katalog med billeder og beskrivelse af produkterne samt et tilhørende betillingsskema.
  • Vi kan sy dit bestilte tøj, så det f.eks. passer i længden.
  • Vi kan gratis komme ud og tage mål af alle medarbejdere .
  • Vi kan formidle til en vaskeordning, hvor der kun betales for det faktiske behov.
  • Hvis det ønskes, kan vi gratis pakke leveringen til hver enkelt medarbejder og fakturere pr. navn, hvilket giver firmaet et godt overblik over tøjbudgettet, samt sparer på administrationen.


Leverandører:

Klik på logoet for at se deres udvalg

Tested to Work. Sloganet hos Mascot taler for sig selv. Virksomheden har en kompromisløs holdning til kvalitet. På den baggrund har virksomheden vokset sig til den største på sit felt i Danmark. Mascot har 17.000 varenumre, 2 mio. stk. beklædning på lager, og mere end 200 ansatte alene i Danmark. Tøjet fra Mascot skal til enhver tid være af høj kvalitet og en fornøjelse at gå, arbejde og bevæge sig i. Klik på logoet, så du kan se deres store udvalg. 


Produktionen startede op i 1927 i en for danskerne ukendt slidstærk kvalitet. Men danskerne har siden taget produkterne til sig. I starten var det primært arbejdstøj, men i 1964 gik F. Engel ind i modetøjsbranchen, og i 1990 opkøbte man et konkurrerende eksklusivt mærke ved navn SUNWILL. Det betyder, at F. ENGEL i dag er opdelt i 3 stærke og selvstændige divisioner: Arbejdstøjsdivisionen, Herrebeklædningsdivisionen og Jagt & Outdoor divisionen.

Snickers Workwear blev grundlagt i Stockholm, Sverige i 1975. I dag er Snickers Workwear ejet af Hultafors Group AB og repræsenteret i mere end 20 lande i Europa. Sneakers har konstant fokus på at udvikle og tilbyde det ultimative arbejdstøj til professionelle håndværkere. 

Den lille landsby Tranemo i Sverige har lagt navn til det der i dag er en af Skandinaviens største producenter af arbejds- og sikkerhedstøj. I 1934 sad byens kvinder og syede selskabstøj til Sveriges fornemmeste. I dag, over 80 år senere er det tredje generation der driver virksomheden, og der fokuseres nu udelukkende på udvikling og fremstilling af arbejds- og sikkerhedstøj.

    Baran Beklædning          Flakkebjerg Hovedgade 2 B          Flakkebjerg          4200 Slagelse          CVR: 26199891          baran@mail.dk         Tel: 58186512