Vin

Arbejdstøj til alle erhverv

RØDVIN

Lupo Nero
Rosso Puglia I.G.T.
Puglia
Italien


I 1880 grundlagde Francesco Rocca firmaet Vinicola Rocca. Firmaet har lige siden været en del af vinindustrien i Italien. Selskabet, der stadig ejes af familien Rocca, hedder i dag helt korrekt Angelo Rocca & Figli. I begyndelsen handlede Rocca kun med partivarer, men senere udvidede man med to vinerier med tilhørende landjord, så man nu også selv producerer vin. Udover de to vinerier råder Rocca over et topmoderne tappeanlæg og lager i Agrate Brianza, der er beliggende i Lombardia, hvorfra man også distribuerer vinene. Det er noget af det mest prestigefyldte byggeri indenfor vinbranchen, som er bygget udelukkende i marmor og granit og består af kældre, som sikrer den optimale lagring af vin i både fade og tanke. 


Denne vin er produceret af Negroamaro-druer, der er dyrket i Puglia-området i Italien. Det er en flot vin med intens rubinrød farve, delikat duft af modne frugter og krydderier, fyldig og rund smag samt en behagelig eftersmag.


Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til kød-, pasta- og grillretter samt diverse oste.


Det er en vin, der bør drikkes, mens den er forholdsvis ung.


Type: Tør
Restsukker: Ca. 6 g/l


65 kr. inkl. moms

52 kr. ex. moms

Esencia de Fontana
Tempranillo
D.O. Uclés
Castilla-La Mancha
Spanien


Denne vin kommer fra Bodegas Fontana, som er et familiefirma med stolte traditioner og over 30 års erfaring i vinbranchen. Bodegas Fontana, der er i Cantarero Morales familiens eje, ligger ca. 100 km sydøst for Madrid i Spanien og råder over 500 hektar vinmarker i Cuenca-provinsen i Castilla-La Mancha-regionen i det centrale Spanien.
Denne vin er produceret af 100% Tempranillo-druer, der er dyrket i Uclés, som ligger i Cuenca-provinsen i Castilla-La Mancha-regionen i det centrale Spanien.


Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke.


Det er en skøn vin med smuk rød farve, intens duft af modne bær og lakrids, mellemfyldig, blød og rund frugtsmag med flot balance mellem koncentreret frugt, frisk syre og fine tanniner – alt sammen efterfulgt af en lang og behagelig eftersmag.


Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til de fleste kød- og pastaretter samt tapas og buffet. 


Det er en vin, der bør drikkes forholdsvis ung.


Type: Tør
Restsukker: Ca. 5 g/l


69 kr. inkl. moms

55,20 kr. ex. moms

Villa Molino San Vito
Valpolicella Ripasso D.O.C.
Veneto
Italien


Denne vin kommer fra det italienske vinhus Sartori, hvis historie går helt tilbage til 1898, hvor Pietro Sartori købte en vinmark og en lille kælder for at sikre stabile forsyninger af gode kvalitetsvine til sit hotel. Denne handling kom til at symbolisere grundlæggelsen af vinfirmaet Sartori - og vin har lige siden været Sartori-familiens kald. Der er nu gået over 100 år siden grundlæggelsen, og det er i dag 4. generation af Sartori-familien, der ejer og leder firmaet.


Denne vin er produceret af druerne Corvina (55%), Corvinone (25%), Rondinella (15%) og Croatina (5%), der er dyrket på Sartoris egne vinmarker i Veneto-området i Italien. Vinen er produceret på ”Ripasso”-metoden, som direkte oversat betyder ”passeret igennem igen”. Udtrykket betyder, at vinen gennemgår en andengæring på kvaset (også kaldet pomace) fra druer brugt til fremstilling af Amarone. Dette giver ekstra smag, alkohol, krop, karakter og garvesyre til Valpolicella’en.


Denne vin, der også kaldes ”Den lille Amarone”, har lagret på egetræsfade og efterfølgende på flasken inden frigivelsen. Det er en utrolig elegant rødvin med meget flot granatrød farve, intens og varm frugtduft, tør og fyldig men samtidig rund og silkeblød frugtsmag med noter af kirsebær og tørret frugt samt en lang og behagelig eftersmag.


Denne harmoniske og velafbalancerede vin er specielt velegnet til ”vinter-mad” som f.eks. oksesteg, lam, vildtretter samt ost, men den er også rigtig god til grillretter.


Den kan med velbehag drikkes nu, men kan også henlægges yderligere et par år.


Type: Tør
Restsukker: Ca. 7,5 g/l


99 kr. inkl. moms

79,20 kr. ex moms

Hvidvin

Esencia de Fontana
Chardonnay
D.O. Uclés
Castilla-La Mancha
Spanien


Denne vin kommer fra Bodegas Fontana, som er et familiefirma med stolte traditioner og over 30 års erfaring i vinbranchen. Bodegas Fontana, der er i Cantarero Morales familiens eje, ligger ca. 100 km sydøst for Madrid i Spanien og råder over 500 hektar vinmarker i Cuenca-provinsen i Castilla-La Mancha-regionen i det centrale Spanien.


Denne vin er produceret af 100% Chardonnay-druer, der er dyrket på Bodegas Fontanas egne vinmarker i Uclés. 


Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt.


Det er en elegant hvidvin med lys gyldengul farve, elegant frugtduft med mineralske noter, mellemfyldig, rund og saftig frugtsmag med god koncentration, frisk syre samt en blid og
behagelig eftersmag.


Denne harmoniske og velafbalancerede hvidvin er særdeles velegnet som aperitif samt til fisk og fjerkræ. 


Det er en vin, der skal serveres afkølet og bør drikkes forholdsvis ung.


Type: Tør
Restsukker: Ca. 5 g/l

69 kr. inkl. moms

55,20 kr. ex. moms

Kendermanns
Riesling Spätlese
Rheinhessen
Tyskland
Denne vin kommer fra familiefirmaet Reh Kendermann, som blev grundlagt i 1920 af Carl Reh. I dag er firmaet et af de største og mest moderne vinerier i Tyskland - og det er stadig ejet af Carl Rehs efterkommere.


Denne vin er produceret af 100% Riesling-druer, der er dyrket i Rheinhessen-området i Tyskland.
Det er en frisk hvidvin med klar, lys gul farve, frugtig duft af citrus og moden fersken, let sødlig, blød og behagelig smag af eksotiske frugter samt en blid og behagelig eftersmag.


Denne letdrikkelige vin er særdeles velegnet som aperitif samt til salater og andre lettere retter.


Vinen skal serveres afkølet og bør drikkes, mens den er forholdsvis ung.


Type: Sød
Restsukker: Ca. 44 g/l


99 kr. inkl. moms

79,20 kr ex. moms

Blue
Moscatel
Vino de la Tierra de Castilla
Spanien


Denne vin kommer fra Cosecheros & Criadores, som er en familieejet vingård beliggende i Castilla-området i Spanien. Vingården blev grundlagt i 1952, og i dag er det 4. generation, der leder vingården, hvor man producerer Vino de la Tierra de Castilla-vine. Vingården råder over kældre
med mere end 6.000 egetræsfade og eksporterer 60% af sin produktion - primært til Canada, USA og Storbritannien.


Denne vin er produceret af Moscatel-druer, der er dyrket i området Vino de la Tierra de Castilla i Spanien. 


Vinen har udelukkende været lagret i ståltanke.


Det er en flot dessertvin med klar, lys, gul farve, intens og kompleks duft af rosenblade, jasmin og hvide frugter som fersken og abrikos, rund og silkeblød smag med en behagelig sødme og friskhed efterfulgt af en lang og behagelig eftersmag.


Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til desserter, men prøv den også som aperitif, til tapas, paté, fjerkræ samt asiatiske madretter.


Det er en vin, der skal serveres afkølet og bør drikkes ung.
Type: Sød
Restsukker: Ca. 65 g/l

79 kr. inkl. moms 

63,20 ex. moms

Portvin

Taylor’s
Fine Tawny Port
Douro
Portugal


Firmaet Taylor’s - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. Taylor’s er et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængig. Taylor’s hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor’s dyrkes i Dourodalen på Taylor’s egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.


Denne Fine Tawny Port har været lagret på egetræsfade. 


Det er en flot portvin med dyb rødbrun farve samt dejlig duft af modne frugter, krydderier og egetræ. Den har en meget blød og rund smag af jordbær og svesker samt en behagelig eftersmag.


Denne velafbalancerede portvin er særdeles velegnet til desserter - men prøv den også til f.eks. paté.


Den bør serveres let afkølet og er drikkeklar nu.


119 kr inkl. moms

95,20 kr. ex. moms

Taylor’s 2013
Late Bottled Vintage
Douro
Portugal


Firmaet Taylor’s - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. Taylor’s er et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængig. Taylor’s hovedsædet er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor’s  dyrkes i Dourodalen på Taylor’s egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.


Til denne Late Bottled Vintage port er der udelukkende brugt nogle af de bedste druer fra Dourodalen, og vinen har været lagret på store egetræsfade. 


Det er en elegant portvin med dyb rubinrød farve samt intens og velafbalanceret duft af sorte kirsebær og modne frugter. Den har fyldig og kompleks, men samtidig blød, rund og saftig frugtsmag med noter af solbær, blommer og brombær, bløde og velintegrerede tanniner samt en lang og behagelig
eftersmag.


Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til chokoladedesserter samt skimmeloste såsom Roquefort og Stilton. Men prøv den også som hyggevin eller som ”eftermåltidet drink”.


Den bør serveres afkølet og er drikkeklar nu.


Type: Halvtør
Restsukker: Ca. 104 g/l

179 kr. inkl. moms

143,20 kr. ex moms

Taylor’s
10 year old tawny port
Douro
Portugal


Firmaet Taylor’s - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. Taylor’s er et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængig. Taylor’s hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden
over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor’s dyrkes i Dourodalen på Taylor’s egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.


Denne 10 års portvin har været lagret på egetræsfade i 10 år.


Det er en utrolig elegant portvin med flot dybrød farve samt delikat og intens duft af modne frugter, chokolade og egetræ. Den har en blød og rund frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.


Denne harmoniske portvin er særdeles velegnet til kaffe, desserter samt bløde oste.


Den bør serveres afkølet og er drikkeklar nu.


• 4 stjerner på www.ekstrabladet.dk
• 5 stjerner i Nordjyske Stiftstidende
• 90 point og Fremragende i Din Vin Guide
• 90 point på www.robertparker.com og i Wine Advocate
• 5 point i Information

249 kr. inkl. moms

199,20 kr ex. moms

Taylor’s
Historical Limited Edition
Reserve Tawny Port
1 liter
Douro
Portugal


Firmaet Taylor’s - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. Taylor’s er et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængig. Taylor’s hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges
portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor’s dyrkes i Dourodalen på Taylor’s egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco.
Taylor’s har valgt at fejre og hylde sin pionerånd og store passion for portvin ved at producere denne
Historical Limited Edition, som er en Reserve Tawny Port, der er produceret af et blend af rødvinsdruer,
dyrket i Dourodalen i Portugal. Portvinen har været lagret ca. 7 år på små egetræsfade.
Den er tappet på en unik historisk flaske, som stammer helt tilbage fra den første halvdel af det 18. århundrede (ca. 1720-1750). Den specielle flaske leveres i en flot trækasse.
Dette blend er omhyggeligt sammensat fra specielt udvalgte portvine fra Taylor’s omfattende lager af egetræslagret Tawny. Portvinens karakter er unik med den karakteristiske fylde og eftersmag, somTaylor’s er kendt for.
Portvinen har en flot dyb teglstensrød farve med et rødbrunt skær, moden og kompleks duft med
bløde nuancer af blommer, figner, marcipan og flødekaramel samt et elegant strejf af cigaræske,
cedertræ og læder, som giver duften et lidt eksotisk præg. Den har masser af intensitet og finesse samt en forførende, fyldig, rund og blød frugtsmag med noter af frugtkage og friske blommer efterfulgt afdiskrete og velintegrerede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.
Denne harmoniske og velafbalancerede portvin bør serveres afkølet og er helt fantastisk til oste,
chokoladedesserter og frugter. Denne portvin er ikke produceret med henlægning for øje og bør
derfor drikkes med det samme.
Taylor’s Historical Limited Edition markerer overgangen til en ny historisk æra efter Taylor’s 325 års
jubilæum i 2017.
Type: Halvsød
Restsukker: Ca. 113 g/l 


449 kr. inkl. moms

359,20 kr. ex moms

Bemærk det er 1 literBaran Beklædning          Flakkebjerg Hovedgade 2 B          Flakkebjerg          4200 Slagelse          CVR: 26199891          baran@mail.dk         Tel: 58186512


Copyright @ All Rights Reserved